Ei bine, dacă vă doriţi un eveniment (nunta, botez, petrecere corporate, onomastică, etc.) la care să aveţi parte de cea mai bună muzică live, cu siguranţă vă aflaţi unde trebuie.

The Singer Band oferă servicii muzicale complete, organizate în cel mai mic detaliu, de la muzică de calitate pusă pe note de unii dintre cei mai buni instrumentisti, o interpretare solistică de excepţie, sonorizare de înaltă fidelitate, o ambianţă aparte creată cu jocuri de lumini, lasere, fum uşor şi proiecţii personalizate, toate susținute de o permanentă colaborare cu dvs. 


THE SINGER BAND  

Solistul trupei The Singer Band

THE SINGER

- voce și chitară acustică -

 Iubește scena și muzica de la vârsta de 5 ani și consideră că talentul muzical este o calitate ce trebuie împărtășită cu semenii, spre bucuria acestora.

Interpretează orice piesă și gen muzical intr-o manieră unică, de la coveruri celebre, muzica ușoara romaneasca, muzica populara, lautareasca, romanța și nu numai, uimind de fiecare data cu ușurința cu care trece de la un stil muzical la altul.

Timbrul vocal și tehnica de interpretare perfecționată la cursuri de canto clasic, fac să bucure inimile și auzul fiecărui ascultător, fiind convins că, atunci când un lucru merită făcut, el merită făcut bine. 

 

 

DAN

- clape și voce -

 Absolvent al Universității Naționale de Muzică, cu o experiență muzicală de peste 20 de ani, compozitor și solist, a compus muzică pentru soliști consacrați și a acompaniat unele dintre cele mai importante voci ale muzicii populare și ușoare din România.

”Repertoriul muzical pe care l-am ales, este alcătuit din multitudinea solicitărilor muzicale cărora le-am dat curs încă din 1995, când am considerat că muzica este calea pe care trebuie să o urmez. Cu ajutorul tehnologiei zilelor noastre, dar mai ales a experientei muzical orchestrale acumulată, reușesc să aduc sunetul sintetizatorului, prin intermediul clapelor, în așa fel încât auditoriul să perceapă senzația unei orchestre complete”

 

 

ANDREEA

- voce -

 Andreea sau pasiunea nebună pentru muzică, adoră să cânte. De fiecare dată reușește să uimească cu vocea și prezența ei atât de plăcute publicului. Dacă muzica ar putea ține loc de aer, Andreea ar trăi doar cu muzică.